نشست مقدماتی

 

اولین نشست علمی پژوهشی کارگزوه سندرم تخمدان پلی کیستیک در طب ایرانی و مکمل


دکتر مریم تقوی و دکتر سمیه ماهروزاده اعضای هیأت علمی دانشکده طب ایرانی در گفتگو با روابط عمومی دانشکده

دانشکده طب ایرانی و مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب سنتی و  مکمل دانشگاه علوم پزشکی ایران با هدف طراحی و اجرای فعالیت‌های پژوهشی و ارائه راهکارهای مؤثر در ییشگیری و درمان بیماری‌های شایع بر اساس آموزه‌های طب ایرانی و مکمل جهت ارتقاء سلامت جسمی و روحی بانوان و حمایت از نسل آینده، فعالیت هسته پژوهشی سلامت بانوان در طب ایرانی و مکمل را آغاز کرده است.
اولین نشست این هسته پژوهشی با حضور جمعی از اساتید، متخصصین، کارشناسان و دانشجویان در رشته‌های مختلف از جمله طب و داروسازی سنتی، سم شناسی، پزشکی اجتماعی، پرستاری و مامایی، پزشکی و داروسازی عمومی، بهداشت محیط، بیوشیمی و ... از داخل و خارج از دانشگاه در روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۹/۲۰ ساعت ۱۵.۳۰-۱۳.۳۰ در سالن حکیم جرجانی دانشکده طب ایرانی برگزار گردید. در این جلسه پس از معرفی اجمالی فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشکده طب ایرانی و مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب ایرانی و مکمل از سال ۱۳۷۸ تاکنون، اهداف و محورهای فعالیت هسته پژوهشی سلامت بانوان اعلام گردید .
اهداف آن عبارتند از:

  • ارتقای سلامت بانوان به عنوان محور سلامت خانواده و جامعه
  • ارتقای بهداشت و سبک زندگی برای یک بارداری سالم
  • ارتقای سلامت زوجین نابارورو افزایش میزان باروری سالم
  • ارتقای سلامت روحی و جسمی خانواده برای فرزند آوری

در همین راستا برنامه‌های مختلف هسته پژوهشی از جمله راه اندازی کارگروه‌های علمی پژوهشی در موضوعات مهم و شایع از جمله سندرم تخمدان پلی کیستیک و بسترسازی برای طراحی و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی در حال انجام می‌باشد.

 

 

 

 

 

  • لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.
Template settings