بازدید هیئت وزارت طب سنتی هندوستان از دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۹ |
هیئت وزارت طب سنتی هندوستان (Ayush) صبح امروز مورخ 29 آبان ماه از دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی: دکتر علی مظاهری نژاد ؛ رییس دانشکده طب ایرانی در این خصوص عنوان داشت: صبح امروز هیئتی از وزارت طب سنتی هندوستان (آیوش)  به دعوت وزارت بهداشت و با هماهنگی دفتر طب سنتی وزارت متبوع از دانشکده طب ایرانی بازدید کردند و احساس خرسندی خود را از این دیدار ابراز داشتند.
دکتر مظاهری نژاد بیان کرد: در این دیدار گزارشی از وضعیت و اقدامات انجام شده در راستای طب سنتی توسط دو طرف ارائه شد و مقرر گردید تفاهم نامه همکاری دوجانبه منعقدشود.همچنین درمورد بحث طب سنتی در سیستم بهداشتی بحث و تبادل نظر شد.
رییس مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل  گفت: امیدوارم با حمایت رییس دانشگاه در پیشبرد اهداف دانشکده طب ایرانی و توسعه رشته طب سنتی و مکمل گام برداریم.
در این بازدید، هدایایی از طرف دانشکده طب ایرانی تقدیم  معاون وزیر و هیئت همراه وزارت آیوش هندوستان شد.

دفعات مشاهده: 184 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر