آخرین جلسه همگانی ریاست دانشکده با پرسنل و اعضای هیأت علمی در سال1396

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۷ |
نوروز، این آیین کهن ایران زمین از دیرباز مورد استقبال مردمان بزرگ این سرزمین بوده و نسل‌های مختلف مردمان ایران در گذر روزگار به بزرگداشت این عید پرداخته‌اند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی؛ به مناسبت فرا رسیدن سال نو و حیات دوباره‌ی زمین، ریاست محترم دانشکده طب ایرانی و مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل مراسمی را برای پرسنل و اعضای هیأت علمی دانشکده و مؤسسه در روز 27 اسفند ماه تدارک دیدند. در این مراسم که در دفتر ریاست برگزار گردید، آقای دکتر مظاهری‌نژاد  بعد از تقدیر و تشکر از همکاری و تلاش همکاران در عرصه‌های گوناگون، ضمن تبریک سال نو با تقدیم هدایایی از زحمات کلیه پرسنل در طول سال جاری قدردانی نمودند.

دفعات مشاهده: 137 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر