برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در دانشکده طب ایرانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴ |
جلسه روز دوشنبه مورخ 23 بهمن ماه 1396 هیئت رئیسه دانشگاه با حضور اعضا در دانشکده طب ایرانی برگزار گردید.
بعد از اتمام جلسه فوق، اعضای هیئت رئیسه دانشکده طب ایرانی با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه جلسه‌ای در خصوص اهم فعالیت‌ها و مشکلات موجود دانشکده طب ایرانی و مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی طب اسلامی و مکمل برگزار نمودند. مهم‌ترین موضوعاتی که در این جلسه با حضور ریاست محترم دانشگاه، معاونین و ریاست نهاد رهبری و نیز سرپرست دانشکده طب ایرانی، معاونین و مدیران گروه‌های این دانشکده بدان پرداخته شد به شرح ذیل می‌باشد:
  1. تصویب چارت تشکیلاتی دانشکده
  2. جذب هیأت علمی پژوهشی متعهد به خدمت برای موسسه
  3. برگزاری جلسه شورای عالی مؤسسه در سال آینده
  4. بررسی وضعیت عقد قرارداد با طبیب‌یاران سلامتکده
  5. جذب 2 نیروی پرستار مشمول طرح نیروی انسانی به تفکیک جنسیتی
  6. بررسی احداث سلامتکده غیر تیپ در بیمارستان‌های یافت آباد، فیروزآبادی و هفتم تیر
  7. انتخاب یک نیروی متخصص یا کارشناس جهت استقرار در واحد طب ایرانی معاونت درمان دانشگاه
پس از اتمام جلسه، ریاست محترم دانشگاه به همراهی اعضای همراه و مسئولین دانشکده بازدیدی کامل از واحدهای مختلف دانشکده مانند بخش‌های اداری، سلامتکده بهشت، داروخانه طب ایرانی سلامتکده، طبقه زیرزمین و انبار کتاب‌ها به عمل آوردند.

دفعات مشاهده: 655 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر