برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده و مؤسسه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۸ |
صبح امروز 7 آبان ماه 1396، مراسم تودیع و معارفه سرپرست دانشکده طب سنتی و مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی، طب اسلامی و مکمل در سالن یاس دانشکده طب سنتی برگزار گردید.
در این مراسم هیأتی از دانشگاه به سرپرستی جناب آقای دکتر سلطانی عربشاهی، معاون محترم آموزشی دانشگاه، اعضای هیأت علمی، متخصصین، پرسنل و دانشجویان دانشکده حضور داشتند. در ابتدای این مراسم جناب آقای دکتر سلطانی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات سرکار خانم دکتر قدس در طول مدت سرپرستی دانشکده و مؤسسه، به بیان تاریخچه‌ای از فعالیت‌های انجام شده در دانشگاه و مؤسسه مطالعات تاریخ پزشکی طب اسلامی و مکمل پرداختند و ضمن قدردانی از تلاش مجدانه سرپرست پیشین این مجموعه در راه‌اندازی دانشکده طب سنتی پس از انتزاع از دانشگاه علوم پزشکی تهران، برای ایشان آرزوی توفیق نمودند. در ادامه مراسم، جناب آقای دکتر مظاهری نژاد، سرپرست جدید دانشکده و مؤسسه به بیان اهم برنامه‌های آتی مدیریت پرداخته و همکاری اساتید و کارکنان را برای روند رو به جلو دانشکده خواستار شدند.
در انتهای مراسم ابلاغ جناب آقای دکتر مظاهری‌نژاد توسط معاون محترم آموزشی دانشگاه به ایشان تقدیم گردید و نیز لوح سپاس و هدیه‌ای برای قدردانی از زحمات خانم دکتر قدس به ایشان اهدا شد.

دفعات مشاهده: 242 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر