مصاحبه اختصاصی خانم دکتر روشنک قدس در برنامه زنده طبیب از شبکه 3سیما

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۳۰ |
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، خانم دکتر روشنک قدس، متخصص طب ایرانی، سرپرست دانشکده طب سنتی و عضو هیئت علمی این دانشکده، روز شنبه 29 مهرماه 1396، در برنامه زنده طبیب از شبکه 3سیما، به مصاحبه اختصاصی با عنوان" پُر فشاری خون از دیدگاه طب ایرانی" پرداختند. ایشان در ابتدای برنامه، به جایگاه و پیشینه فشارخون در طب ایرانی اشاره نموده و علت اصلی پرفشاری خون را پرشدگی یا امتلاء مجاری داخل بدن معرفی کردند. در پیشگیری از فشارخون، حدیث "تا گرسنه نشده‌اید، غذا نخورید و قبل از سیر شدن از غذا دست بکشید " را به عنوان بهترین راه برای این امر دانستند. همچنین متذکر شدند اگر بیماری به درمانگاه‌های طب ایرانی با پرفشاری خون و علائم هشداردهنده مانند سردرد و سرگیجه شدید، تاری دید، کاهش سطح هوشیاری و ... مراجعه کرد، همکاران متخصص می‌بایست در اسرع وقت بیمار را به اورژانس بیمارستان طب کلاسیک ارجاع دهند. در انتهای برنامه نیز، خانم دکتر قدس از بینندگان محترم برنامه که دارای شرایط اولیه پُر فشاری خون بودند، برای شرکت در طرح تحقیقاتی درمان پُرفشاری خون با استفاده از طب ایرانی در بیمارستان لولاگر دعوت نمودند.
علاقه‌مندان برای دسترسی به فایل تصویری این قسمت از برنامه طبیب می‌توانند به لینک زیر مراجعه نمایند:
1) فایل تصویری مصاحبه اختصاصی خانم دکتر روشنک قدس
2) بیمارطلبی خانم دکتر روشنک قدس(دانلود)

دفعات مشاهده: 241 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر