برگزاری جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱ |
به اطلاع دانشجویان و پژوهشگران علاقه‌مند می‌رساند صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و بنیاد نیکوکاری جمیلی، جشنواره‌ای را با عنوان "جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان" برگزار می‌نماید. این جشنواره با هدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار، خلاقیت و ایجاد انگیزه در جوانان در زمینه‌ ایده‌های نو میباشد، ضمنا تلاش شده برای به‌بار نشستن ایده‌های برتر حمایت‌های لازم نیز از ایده پردازان صورت پذیرد.
محور اصلی جشنواره حوزه علوم پایه و رشته‌های زیرمجموعه آن شامل ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر، شیمی، فیزیک، علوم زیستی، زمین شناسی و موضوعات بین رشته‌ای علوم پایه تعریف شده است.
🌺علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت جشنواره به آدرس اینترنتی www.ysa-persia.com  مراجعه نمایند.🌺

دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر