انالله و اناالیه راجعون، استاد عزیزمان ، نور چشممان، امید و پناهمان چه زود پر کشید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۲۴ |

دکتر محمدمهدی اصفهانی، رییس «مرکز تحقیقات قرآن، حدیث و سلامت» دانشگاه علوم پزشکی تهران و برگزیده بخش پژوهشی چهره‌های قرآنی وزارت بهداشت در سال ۹۵ به دنبال بیماری گوارشی در روزهای گذشته، در حالت کما به سر می‌برد.
اصفهانی از پژوهشگران برجسته در زمینه پژوهش‌های«قرآن و سلامت» است که افزون بر ۴۵ کتاب در زمینه‌های گوناگون به رشته تحریر درآورد و سال گذشته نیز به عنوان چهره برتر قرآنی وزارت بهداشت در حوزه پژوهش انتخاب شد.

گفتنی است محمدمهدی اصفهانی، دارای دکترا در علوم تندرستی؛ فوق لیسانس علوم بهداشتی در تغذیه ((M.S.P.H؛ لیسانس علوم تغذیه و شیمی مواد غذایی؛گواهینامه طب شرقی و اسلامی است.

رئیس گروه برنامه‌ریزی علوم پزشکی/ معاونت آموزشی/ وزارت بهداشت؛ سرپرست مرکز تحقیقات علوم قرآن، حدیث و طب؛ مشاور وزیر بهداشت در امور طب اسلامی؛ عضو: بورد طب سنتی، بورد اخلاق پزشکی، بورد تاریخ علوم پزشکی/ وزارت بهداشت؛ کمیته های اخلاق پزشکی و اخلاق در پژوهش‌های پزشکی/ دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سازمان پزشکی قانونی و مرکز تحقیقات جانبازان؛ بازشناسی، مقدمه نویسی و احیا کتب و رسائل مرتبط با طب سنتی و طب اسلامی متجاوز از ۱۹۰۰ مورد از مهم‌ترین فعالیت‌های این استاد دانشگاه است.

از دیگر دستاوردهای محمدمهدی اصفهانی می‌توان به دریافت جایزه جشنواره آموزشی شهید مطهری(۱۳۸۸)؛ جایزه استاد نمونه کشوری(۱۳۹۰)؛ جایزه اخلاق پزشکی در چهاردهمین جشنواره ابن سینا(۱۳۹۱) اشاره کرد.

سرکار خانم دکتر روشنک قدس ،ریاست محترم دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، طی پیامی این حادثه جان سوز را به تمامی عزیزان تسلیت عرض نمودند.متن پیام به این شرح می باشد:

هرازگاهی در گذر زمان در سکوت ثانیه های دنیای فانی ، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر میدهد که در سکون ، آغازی بی پایان را می سراید......

سفر زود هنگام استاد فرزانه مان ، مظهر اخلاق و تواضع و ایمان ، جناب آقای دکتر محمد مهدی اصفهانی را به عموم عزیزان ، به ویژه جامعه طب سنتی ، علاقه مندان و شاگردان ایشان تسلیت عرض مینماییم.

دفعات مشاهده: 238 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر